Nieuwjaarswens

Nieuwjaarswens

Een geweldig nieuw jaar wens ik u toe. Ik hoop dat 2017 voor u en uw kinderen een gezond en gelukkig jaar zal zijn. Natuurlijk wens ik uw kind(eren) daarnaast een plezierige schooltijd en goede resultaten met een mooie overgang of diploma toe.

Het OVC wil de beste voorbereiding geven op een waardevolle toekomst. Als ik terugkijk op het afgelopen jaar dan duizelt het van de mooie activiteiten waarin leerlingen hun talenten kunnen ontwikkelen.

Dit schooljaar was en is het niet allemaal pracht en praal op het OVC. Zo ben ik niet tevreden over de kwaliteit van de roosters en blijkt het een flinke uitdaging te zijn om goede docenten te vinden voor tekortvakken zoals Duits en scheikunde. Voor het nieuwe schooljaar worden nu al de lijnen uitgezet die maken dat het komend schooljaar op orde is.

Voor het OVC wordt 2017 een belangrijk jaar. Aan het eind van het jaar nemen wij afscheid van onze laatste groep vmbo-beroepsgericht. Ik hoop dat al deze leerlingen dan zullen slagen. Dat zou voor ons allemaal toch echt de mooist denkbare afsluiting van het jaar zijn? Wij gaan ervoor. U bent hier belangrijk in. Door zowel eisen te stellen als steun te bieden kunt u, samen met ons en uw kind, het verschil maken tussen slagen of zakken. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor vmbo-beroepsgericht. Laten wij gaan voor de 100%.

Beste wensen,

Mark Manders, rector