Nederlandse titel bij Olympic Moves

Nederlandse titel bij Olympic Moves

Er werd weer verrassend goed gepresteerd door de OVC-leerlingen tijdens deze eindronde van Olympic Moves met de beste sporters van middelbare scholen bij elkaar. De veldloop bij jongens en meisjes leerjaar 1 werd verzilverd met een tweede plek. De basketballers leerjaar 2 werden derde, na de titel van vorig jaar ook niet onverdienstelijk. Bij atletiek werden de jongens leerjaar 1 en 2 vierde. Bovenal wist het jongens schoolteam bij atletiek de Nederlandse titel te bemachtigen. Samantha van Eldik mogen we apart vermelden: zij behaalde individueel de tweede plaats bij veldlopen voor meisjes leerjaar 3.

Tijdens deze dag kregen 6000 middelbare scholieren de kans om op hoog niveau elkaar tijdens sport te ontmoeten. Het betrof 27 sporten op 22 locaties. De heer M. van den Heuvel, onze docent LO en coördinator BSM, komt komend jaar aan de organisatiekant van dit grote evenement te staan. Hij dankt al zijn LO- collega’s die van 7.00 uur tot en met 20.00 uur in touw waren om deze dag weer te laten slagen.

Klik op deze link voor een filmpje van ons OVC-team Streetdance tijdens de finale, gemaakt door mevrouw J. van den Berge, docent LO:

https://youtu.be/Yb5NzBlWULg