OVC 30 jaar: het was een feest om nooit te vergeten!

OVC 30 jaar: het was een feest om nooit te vergeten!

Om 13.00 uur stonden de eerste oud-collega’s voor de deur om deel te nemen aan onze reünie. Al snel stroomde de aula en daarna de school vol met enthousiaste (oud)-collega’s en oud-leerlingen. Voor velen kon je werkelijk geen twee stappen zetten of je kon hernieuwde kennismaken met je oud-leerlingen en mooie gesprekken voeren. Een oud-collega Engels was uit Texas overgevlogen en een aantal leerlingen waren vanuit het buitenland weer in Almere voor de reünie. We schatten het aantal aanwezigen op rond de 2000!

De lessen en activiteiten in de klas werden druk bezocht. In sommige gevallen moesten onze docenten twee lokalen tegelijkertijd gebruiken. We hebben weer kunnen genieten van de docentenband en collega’s en oud-leerlingen hebben samen tot het einde van de avond gedanst.

We kijken terug op een geweldig geslaagd feest en dat komt ook doordat wij op het OVC 30 jaar lang het verschil maken, elke dag weer. We hebben zaterdag gezien wat een geweldige OVC-familie we met z’n allen zijn.

Uiteraard vergeten wij onze huidige leerlingen niet. Als het goed is, heeft elke leerling een feestelijke bidon van de mentor ontvangen. Maar dat is niet alles: aan het einde van het schooljaar organiseren wij een festival speciaal voor alle huidige leerlingen.