Schoolteam atletiek derde bij Olympic Moves

Schoolteam atletiek derde bij Olympic Moves

Op 32 sportlocaties werden in 19 sporten de eindfinales gehouden in diverse categorieën. Ook het OVC nam naast de Meergronden en het Echnaton weer fanatiek deel aan TSF 2024. Eerder op 19 maart sit het OVC - meisjesteam voetbal zich als winnaar te plaatsen voor de finale. Uiteindelijk werd het 1-1 gelijk maar daarna verloren ze toch na een betwiste penalty van de tegenpartij. Hoe dan ook werden de meiden mooi tweede van Nederland.

Terug naar atletiek. Pepijn Wagenaar uit klas 3 was bereid mee te doen met het jongensteam dat grotendeels bestond uit leerlingen van klas 5 en 6. Hij deed het voortreffelijk. Naast de genoemde derde plek voor de jongens deed het meisjesteam atletiek het ook heel goed, maar ze grepen net naast een podiumplek. De prestaties van Laura Moira uit klas 3 mogen niet ongenoemd blijven. Hoe dan ook deden alle deelnemers ongelooflijk hun best.

De sfeer op en rondom de atletiekbaan was prima en qua organisatie verliep alles keurig zodat alle atleten mooie prestaties konden neerzetten. We kijken terug op een zeer geslaagde dag!