Aanmelden voor leerjaar 1 op het Oostvaarders College

Wat leuk dat u en uw kind enthousiast zijn over onze school! En dat hij of zij volgend jaar graag bij ons op school wil komen. Daarvoor moet u uw kind natuurlijk aanmelden. Het is echter zo dat het aanmelden van leerlingen voor het voortgezet onderwijs sinds dit schooljaar is veranderd.

Doordat Almere groeit, groeit ook het aantal brugklasleerlingen. Soms melden te veel leerlingen zich aan op een school, waardoor de school al die leerlingen niet kan plaatsen. Deze leerlingen moeten dan op het laatste moment een andere school kiezen. En dat willen we natuurlijk graag voorkomen. In ieder geval heeft het Oostvaarders College komend jaar plek voor maximaal 360 nieuwe leerlingen.

Top 3
We vragen u om, samen met uw kind een top 3 van favoriete VO-scholen te maken.
Uiterlijk 1 maart 2023 geven jullie deze top 3 door via een aanmeldformulier op de website www.digidoor.nl

Meer informatie over aanmelden
Voor meer informatie over het aanmelden van uw zoon of dochter verwijzen wij u naar de site van KiesjeschoolinAlmere.nl. Daar vindt u alle verdere informatie, een animatiefilm en een overzicht van de veel gestelde vragen.

Woont u niet in Almere of is er sprake van tussentijdse aanmelding? U kunt dan een aanmeldformulier voor leerjaar 1 aanvragen bij onze leerlingadminstratie:  leerlingadministratie@ovc.asg.nl