De week van het OVC/voorlichtingsavond

Dit jaar organiseren wij 'De Week van het OVC'. Tussen 23 en 26 november kunnen leerlingen van groep 8 na schooltijd op één dag een workshop over een talentklas naar keuze volgen op het OVC. Dit gaat op basis van inschrijving en uiteraard onder voorbehoud van eventuele landelijke maatregelen.

We kunnen ons voorstellen dat je iets meer informatie over de verschillende talentklassen wilt hebben voordat je een keuze gaat maken. Voor deze informatie klik hier.

Voorlichting voor leerlingen (workshops):

Aanmelden voor een van de workshops van de talentklassen? Klik hier.

Op de middag van jouw workshop word je door ons opgevangen bij het schoolhek en daar ook weer naartoe gebracht. Je ouders komen op die manier niet op het schoolplein. Het is de bedoeling dat zij coronaproof ten opzichte van elkaar 1,5 meter afstand houden, net als bij de basisschool. De workshop Sport wordt ook coronaproof gegeven met een beperkt aantal inschrijvingen en een mix tussen praktijk en theorie.

Voorlichting voor ouders (online webinars):

De voorlichting aan ouders/verzorgers is online op donderdag 26 november 2020 van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden kan hier!

Na aanmelding krijgt u direct een bevestigingsmail met verdere uitleg. Vlak voor de webinars zelf (dus op of vlak voor 26 november) ontvangt u nog een herinneringsmail met de link naar de webinars.