Voorlichtingsavond

Op donderdag 21 november 2019 organiseren wij onze jaarlijkse voorlichtingsavond. De avond duurt van 19.25 tot 21.00 uur. Als leerling volg je dan een workshop over een talentklas naar keuze, terwijl ouders diverse presentaties kunnen bijwonen.

We werken met inschrijving voor de workshops en presentaties. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Voor groep-8 leerling:

Op deze avond kun je sfeer proeven en je gaat ook zelf een workshop van één van de talentklassen volgen. Wij kunnen ons voorstellen dat je iets meer informatie over de talentklassen wilt hebben voordat je een keuze gaat maken. Voor deze informatie klik je op onderstaande link 'Talentklassen'

Aanmelden voor leerlingprogramma: 

https://voorlichtingsavond.ovc.nl/

Voor ouder(s) van een groep 8 leerling:

Op deze avond kunt u verschillende presentaties volgen waarbij wij u informeren over verschillende aspecten van het Oostvaarders College en waarbij u uw vragen kunt stellen. Er zijn drie rondes. In één van de rondes wordt een presentatie gegeven door Mark Manders, de rector van de school. Deze presentatie hoeft u niet te kiezen. U wordt hiervoor al ingedeeld. Voor de overige twee rondes kunt u een keuze maken uit een aantal onderwerpen. Over de gehele avond volgt u dus in totaal drie presentaties. Uw kind is gedurende deze tijd ondergebracht bij de workshop van één van de talentklassen.

Aanmelden voor ouderprogramma: 

https://voorlichtingsavond.ovc.nl/ouders/

Om een keuze te kunnen maken is er een korte uitleg over wat u kunt verwachten bij de verschillende presentaties. Voor deze informatie klikt u hieronder op de titel van de presentatie.

havo en atheneum

plusklassen atheneum en gymnasium

talentklassen

leerlingbegeleiding algemeen

trajectbegeleiding en structuurklas