Voorlichtingsavond

Op donderdag 15 november 2018 organiseren we onze jaarlijkse Voorlichtingsavond. Als leerling volg je dan een workshop over een talentklas naar keuze, terwijl ouders diverse presentaties kunnen bijwonen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Voor groep 8 leerling: Op deze avond kun je sfeer proeven. Je gaat ook zelf een workshop van één van de talentklassen volgen. Wij kunnen ons voorstellen dat je iets meer informatie over de verschillende talentklassen wilt hebben voordat je een keuze gaat maken.

Voor deze informatie klik je hier.

Aanmelden voor het leerling programma: klik hier

Voor ouder(s) van een groep 8 leerling: Op deze avond kunt u verschillende presentaties volgen waarbij we u informeren over verschillende aspecten van het Oostvaarders College en waarbij u vragen kunt stellen. Er zijn drie rondes. In één van de rondes wordt een presentatie gegeven door de heer M. Manders, de rector van de school. Deze presentatie hoeft u niet te kiezen, u wordt hiervoor al ingedeeld. Voor de overige twee rondes kunt u een keuze maken uit een aantal onderwerpen. Over de gehele avond volgt u dus in totaal 3 presentaties. Uw kind is gedurende deze tijd ondergebracht bij de workshop van een talentklas van zijn/haar keuze.

Om een keuze te maken is er een korte uitleg over wat u kunt verwachten bij de verschillende presentaties. Voor deze informatie klikt u hieronder op de titel van de presentatie.

Presentatie Havo en Atheneum

Presentatie Leerlingbegeleiding

Presentatie Plusklassen

Talentklassen

Aanmelden voor het ouderprogramma: klik hier