Voorlichtingsavond

DONDERDAG 9 NOVEMBER 2017

Workshops talentklassen en presentaties ouders
Op donderdag 9 november 2017 is er een voorlichtingsavond voor groep 8 leerlingen en hun ouders/verzorgers. De avond begint om 19:15 uur en eindigt om 21:00 uur.
Vanaf 18:45 uur bent u van harte welkom.

Ouders
Tijdens deze informatieavond ontvangt u algemene informatie over het Oostvaarders College en het onderwijs binnen de verschillende opleidingen: Gymnasium Plusklas en Atheneum Plusklas, Atheneum en Havo. Naast een inleidende presentatie door onze rector Mark Manders, kunt u meer te weten komen over de talentklassen, onze opleidingen en onze leerlingbegeleiding. U kunt zich inschrijven voor drie presentaties, waarvan één de presentatie van de rector betreft. Voor de overige twee heeft u vrije keuze.

Voor ouders bieden wij de volgende presentaties aan. Klik voor meer informatie op onderstaande links.

Gymnasium Plusklas en Atheneum Plusklas

Havo en Atheneum

Talentklassen

Leerlingbegeleiding

Leerlingen
Zit jij in groep 8? Grijp dan je kans om in de praktijk kennis te maken met één van onze talentklassen. Terwijl je ouders informatie krijgen over het onderwijs op het Oostvaarders College heb jij de mogelijkheid om een workshop van een talentklas naar keuze bij te wonen. Klik hier voor meer informatie over de verschillende talentklassen die we aanbieden.

Aanmelden
Om de avond in goede banen te leiden, is het noodzakelijk dat zowel ouder(s) als leerling zich via onderstaande links inschrijven:
voor leerlingen voor een workshop naar keuze: https://voorlichtingsavond.ovc.nl
voor ouders voor twee presentaties naar keuze: https://voorlichtingsavond.ovc.nl/ouders

Na inschrijving kunt u het “toegangsbewijs” uitprinten en op 9 november meenemen naar het Oostvaarders College aan de A. Boekenweg 3 in Almere Buiten.

Let op: Leerlingen die zich inschrijven voor de workshop over de talentklas Sport, moeten niet vergeten om hun sportkleding en zaalschoenen mee te nemen en leerlingen die zich inschrijven voor de workshop I AM een smartphone (indien mogelijk).