OVC rent Almere City Run voor Enzio

OVC rent Almere City Run voor Enzio

De sportklasleerlingen uit leerjaar 1, 2 en 3 rennen allemaal 5 kilometer en een aantal leerlingen helpt mee in de organisatie van dit evenement. Ieder jaar wordt er middels een sponsoractie geld ingezameld voor een goed doel. Dit jaar was direct duidelijk dat dit Kika zou zijn.

Dit schooljaar is voor ons bijzonder verdrietig gestart vanwege het overlijden van Enzio Nibte. Enzio was een bijzonder geliefde leerling van het Oostvaarders College en heeft deelgenomen aan sportklas van het 1e tot en met het 3e leerjaar. In de eerste week van dit schooljaar is hij helaas overleden aan kanker. Enzio had een geweldig doorzettingsvermogen en bleef positief tot het einde. Dit was kenmerkend voor hem.

We willen daarom voor Kika, ter nagedachtenis aan Enzio, een recordbedrag ophalen. Behalve een leerling sponsoren, kan er ook geld overgmaakt worden via de actiepagina www.actievoorkika.nl/sportklas-ovc-voor-enzio. Er zijn nog steeds veel kinderen waarvoor onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen een noodzaak is om te overleven of zelfs te genezen.

We hopen op veel financiële en ook morele support. We zien graag zo veel mogelijk vrienden en familie om de leerlingen aan te moedigen, want Enzio’s motto was: ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd!’

Roy van der Klis, sportdocent