Open dag 28 januari 2017

Open dag 28 januari 2017

Wat was het gezellig druk afgelopen zaterdag en wat hebben wij, als school, genoten van alle nieuwsgierige en leergierige achtste-groepers en hun familie! Wat zou het fijn zijn als we jullie in het nieuwe schooljaar, op het OVC, opnieuw kunnen begroeten.

Er waren veel activiteiten en proeflessen te volgen, onder andere filosofie, klassieke talen en het taaldorp op de 2e verdieping. Daar werd ook uitgelegd wat het betekent dat het OVC een Unesco school is. Alle vakken, opleidingen en talentklassen zijn aan bod gekomen, maar ook de leerlingondersteuning, de leerlingenraad, de mediatheek, de decanen, het docententeam van de Plusklassen en het debatteam waren aanwezig om zoveel mogelijk informatie te delen. Zo hopen wij dat jullie een goed beeld hebben gekregen van de activiteiten en lessen op het Oostvaarders College.

Hier deed je een quiz, daar weer een proef, je tekende een stilleven, maakte muziek, deed fanatiek mee in de gymzaal, ging langs in het I am lab, kraakte de code bij wiskunde of maakte een speurtocht op zoek naar de rebus. Wij hebben al veel talentvolle en bevlogen leerlingen gezien.

Ook hebben wij veel enthousiaste reacties mogen ontvangen over de inzet van laptops in het eerste leerjaar vanaf komend schooljaar.

We hopen van harte dat jij, in overleg met je ouders, ervoor kiest om je in te schrijven op onze school. We zien je graag!

Misschien wel de slimste keuze van je leven

Heeft u naar aanleiding van de open dag nog vragen dan kun u contact opnemen met het directiesecretariaat, directiesecretariaat@ovc.nl