Leerlingen maken eigen musical

Leerlingen maken eigen musical

Elke leerling heeft haar eigen onderdeel gevonden in het proces. Sanne Veeneman is vol enthousiasme bezig met de muziek, Esmé Slager en Amy Delis zijn hard aan het werk met het decor en de kostuums en Alanis Blom kan haar passie voor dans kwijt in de choreografie. Ook de administratieve taken, zoals de financiën, de productie, de planning en de marketing, worden door de leerlingen zelf gedaan. Daarnaast hebben Alanis en Sanne ook een rol in de musical waar ze heel blij mee zijn. “Ik droom ervan om in shows te staan en ben er ook hard voor aan het werk,” zegt Alanis vol enthousiasme. 
Zowel Sanne als Alanis zitten nu al op een vooropleiding voor hun toekomstige musicalcarrière.

De musical is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van Olive Thomas. Olive was een doodgewoon meisje van het platteland. Op jonge leeftijd verhuisde ze naar New York City. Bijna meteen won ze daar de titel “most beautiful girl of New York City” en vanaf dat moment leidde ze een luxe leven omringd door de elite van New York. “Op school hebben we een les gehad over Olive Thomas en Broadway,” vertelt Amy, “We vonden het alle vier meteen interessant, aangezien het een meisje is van onze leeftijd dat haar droom volgt en naar New York gaat.”

De voorstelling vindt plaats op woensdag 10 januari op het Oostvaarders College. De deuren gaan open om 19.00 uur en de musical begint om 19.30 uur. Een entreekaartje kost drie euro, een kleine bedrag voor een geweldige avond met mooie dans, een bijzonder verhaal en talentvolle artiesten. Daarnaast krijgt elke toeschouwer een goodiebag met leuke extraatjes. Meer informatie kunt u vinden op de Facebooksite: Fallen Follie De Musical.